Az élet megy tovább, csak tegyük biztonságosabbá!

Próbacsomag2020-07-21T11:34:12+00:00

Koronavirus a hétköznapokban – Meg kell védenünk alkalmazottainkat, közeli ismerőseinket, és saját magunkat is.

Tulajdonosok, cégvezetők, irodavezetők, biztonságért felelős vezetők, műszakvezetők, a közösségért felelősséget érző és vállaló munkavállalók figyelmébe ajánljuk.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ újbóli munkahelyi munkavégzés megkezdéséhez készült ajánlása szerint nagyon fontos a személyi higiénés óvintézkedések szigorú betartása.

Betartható, teljeskörű, biztonságos, megnyugtató és gazdaságos megoldás a virushelyzet kezelésére ipari és irodai munkahelyeken vagy közösségi terekben. A SafeDay Mask a DuPont Tyvek alapanyagából készül ezért több más kiemelkedő tulajdonsága mellett, bolyhozódásmentes, ezért 100% ban csirátlanítható, vírusmentesíthető.

SafeDay Mask – Minden Nap – újrafelhasználható arcmaszk a SafeDay UV Stick használata mellett.

Esettanulmány: Ipari közegben vagy terepen történő munkavégzés

Esettanulmány

Visszatérő, ugyanazon dolgozók napi biztonságos maszk viselése és kezelése: Pl. ipari vagy lakossági szervíz feladatok ellátását végző dolgozok maszk használata: Minden SafeDay Mask sorszámmal van ellátva. Reggel a dolgozók felveszik a saját sorszámukkal ellátott maszkokat. Napközben az aktuális helyszíneken felteszik, használják, a nap többi részében egy tokban vagy tasakban tárolják. Műszak végén leadják. A diszpécser, vagy kijelölt személy biztonságos körülmények között, UV fénnyel fertőtleníti, vagy erős szennyeződés esetén kimossa, és másnap mindenki felveszi a saját sorszámával ellátott és fertőtlenített maszkot.

Esettanulmány

Ugyanezen szervíz dolgozók minden ügyfélesemény után, a levett SafeDay Mask-ot a saját kézi UV fertőtlenítőjükkel csírátlanítják és visszateszik a tároló dobozukba – amelyet szintén minden esetben, 20 másodperc alatt tudnak fertőtleníteni az SafeDay Stick segítségével –  és a következő ügyfélnél, a munkavégzés alatt a fertőtlenítetett SafeDay Mask-ot használják.

Esettanulmány: Irodai környezetben történő munkavégzés

Esettanulmány

Cél a közösségi terekben végzett irodai munkavégzés további biztonságos feltételeinek megteremtése. A dolgozóknak kiosztott céglogóval ellátott saját SafeDay Mask-ok időszakos UV fertőtlenítését mindenki saját maga tudja biztonságosan elvégezni és fertőtleníteni a közösségi térben elhelyezett egy vagy több UV Stick használatával. 20 másodperc alatt biztonsággal tudja csírátlanítani a saját SafeDay Mask-ját, az irodai környezetetét, számítógépét, használati eszközeit, telefonját, egerét, szemüvegét, egérpadját, bögréjét, tollát stb.

Esettanulmány

Minden irodai dolgozó kap személyes használatra 1 vagy több SafeDay Mask-ot és egy SafeDay UV Stick-et. Erős szennyeződés esetén akár ki is moshatja, csak ügyelni kell rá, hogy SafeDay Mask nem vasalható. Bármikor, a munkavégzés idejében és az otthonában is, biztonság érzetének megfelelően tudja alkalmazni az UV fertőtlenítést.  Ez az egyszerű és biztonságos kezelhetőség nagyban megkönnyíti a biztonságos munkavégzést, és a meggyengült bizalmi légkör erősítését a közösségen belül is.

Rendeljen próbacsomagot, most kedvezményesen!

Safe PILOT

39 900 Ft + áfa

A csomag tartalma:

10 db SafeDay Mask + 1 db UV Stick

Safe ELITE

59 900 Ft + áfa

A csomag tartalma:

10 db SafeDay Mask + 2 db UV Stick

Safe MAX

69 900 Ft + áfa

A csomag tartalma:

10 db SafeDay Mask + 2 db UV Stick + 20 db 3D műgyanta céglogó*

Véglegesítetett csomagrendelés esetén a próbacsomag összegét jóváírjuk a rendelés teljes összegéből!

* Öntapadós logó: max. 3 cm átmérőben kivitelezve, tartalomtól függően. Csak egy vektoros logora van szükségünk, amit a honlapunkra fel tud tölteni

Próbacsomag rendelése

Tyvek textil alapú arcmaszk, amely hónapokon keresztül,
egész nap használható, napi UV fertőtlenítés mellett.

Kapcsolatfelvétel

UV Stick alkalmazás

UV fertőtlenítő

A SafeDay Mask a DuPont Tyvek alapanyagából készül ezért több más kiemelkedő tulajdonsága mellett, bolyhozódásmentes, ezért 100% ban csirátlanítható, vírusmentesíthető.

Az UV Stick használata 2-3 húzással 1-1 gomnyomással, nyomásonkénti 20 másodperces UV fény és ózon együttes fertőtlenítő hatásával történik, biztonságosan, egyszerűen, könnyen és bárhol. Hordozható kivitel: könnyedén elfér a fiókban, irodában, otthon, táskában. Használható: irodai eszközök és környezet, otthoni konyhai, hálószobai, vagy home office eszközök fertőtlenítésére. Kijáró kisállatok lakásba való visszaengedésekor, az autóban, vonaton, repülőn, közösségi közlekedési eszközökön, szállodában, tehét a személyes környezet biztonságosabbá tételében.

Tovább

Adja meg adatait (név, e-mail cím, telefonszám), mi pedig elküldjük mennyiségi kedvezmény alapján megállapított csomagárainkat!

Érdekel az ajánlat

Kutatási eredmények

Go to Top